Θεματικά Πάρτυ

Τα Θεματικά παιδικά πάρτυ της Ορχήστρας των Χωμάτων είναι…διαφορετικά!

Θα βρείτε παρακάτω ιδέες για πρωτότυπα πάρτυ που θα ομορφύνουν την αγαπημένη μέρα του χρόνου των παιδιών σας!

Μιλήστε με το παιδί σας για το πώς ονειρεύεται το φετινό του πάρτυ, ρωτήστε  για τους αγαπημένους του ήρωες και για τις αγαπημένες του δραστηριότητες, δείτε τα διαθέσιμα πάρτυ μας ή ζητήστε μας να σχεδιάσουμε ένα ειδικά για εσάς!

Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα…παιχνίδι, χορός, διακόσμηση, δημιουργικότητα, φαντασία, κατασκευές, piñata και φυσικά πολύ πολύυυυυ κέφι!

 

Το πάρτυ των Κηπουρών

Τι θα κάνουμε: Θα ντυθούμε κηπουροί και θα παίξουμε παιχνίδια για να γνωριστούμε, θα κάνουμε λουλούδια από μπαλόνια, θα βαφτούμε καταπράσινοι σαν τρυφερά μαρούλια και μωβ σαν ζουμερά παντζάρια, θα σπάσουμε όλοι μαζί την πινιάτα και θα μας καταπλακώσουν δώρα-έκπληξη, θα κατασκευάσουμε και θα διακοσμήσουμε τα δικά μας γλαστράκια και φυσικά θα φύγουμε παίρνοντας μαζί μας το χρωματιστό λουλούδι που φυτέψαμε!

Το Πάρτυ των Κηπουρών είναι εξαιρετικό για εξωτερικούς χώρους!

 

Το Πάρτυ των Καλλιτεχνών 

Τι θα κάνουμε: Θα παίξουμε παιχνίδια για να γνωριστούμε, θα κάνουμε μπαλόνια σε ότι σχήμα και χρώμα μας… εμπνέει(!), θα σπάσουμε την πινιάτα με τα δώρα έκπληξη αλλά πριν θα έχουμε μάθει πως κατασκευάζεται για να μπορούμε όποτε θέλουμε να φτιάξουμε μία όλοι μαζί, θα κάνουμε όλοι τις δικές μας εικαστικές κατασκευές τις οποίες φεύγοντας θα πάρουμε μαζί μας για να θυμόμαστε πόσο ωραία είναι τα πάρτυ των καλλιτεχνών!

Οι εικαστικές κατασκευές μπορούν να προσαρμοστούν στις γιορτές(Χριστούγεννα, Απόκριες κ.α.)

Το πάρτυ των εξερευνητών 

Τι θα κάνουμε: Θα δώσουμε ραντεβού στο αγαπημένο πάρκο ή οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο μας αρέσει να παίζουμε. Θα βρούμε κρυμμένους θησαυρούς, θα παίξουμε το μεγάλο παιχνίδι του δάσους, θα μεταμορφωθούμε σε ζώα και φυτά με το θεατρικό μας παιχνίδι και φυσικά θα φτιάξουμε κατασκευές γεμάτες φαντασία με φυσικά υλικά που θα συλλέξουμε μόνοι μας!

Το Πάρτυ των Μουσικών

Τι θα κάνουμε: Θα παίξουμε παιχνίδια για να γνωριστούμε, θα κάνουμε μπαλονοκιθάρες(!), θα κάνουμε face-painting με ότι μας θυμίζει την αγαπημένη μας μουσική, θα κατασκευάσουμε μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά και ακολουθήσουμε τις συμβουλές των ειδικών προκειμένου να φτιάξουμε την ορχήστρα των λαχανικών!

 

Το Πάρτυ των Σεφ

Τι θα κάνουμε: Θα παίξουμε παιχνίδια γνωριμίας και εμψύχωσης, θα κάνουμε μπαλονοκατασκευές και face-painting με θέμα τη μαγειρική, θα καταπλακωθούμε από τα δώρα- έκπληξη της πινιάτα, θα πάρουμε έμπνευση από αυτά τα δώρα και ντυμένοι σεφ θα μπούμε στο εργαστήριο παρασκευής υγιεινών και πεντανόστιμων λιχουδιών για να φτιάξουμε τις συνταγές μας και να κεράσουμε τους καλεσμένους μας!

Extra παροχές:

Mαλλί της γριάς (μηχανή με καροτσάκι!)

Piñata

Face painting

Διακόσμηση του χώρου που θα γίνει το πάρτυ ανάλογα με τη θεματική που έχετε διαλέξει. 

Catering, αναλαμβάνουμε τον μπουφέ για τα παιδιά με υγιεινά αλλά νόστιμα snack (σκατζόχοιρος από σουβλάκια φρούτων, μπανάνες φαντασματάκια, cupcakes γλαστράκια κ.α.).

Tούρτα με παράσταση σχετική με τη θεματική του πάρτυ σας.