Ενημερωθείτε για τα νέα μας εκπαιδευτικά προγράμματα

Η αγάπη και ο ενθουσιασμός με τον οποίο αγκαλιάσατε το 3ήμερο workshop “Αλλάζουμε- Παίζοντας”, μας προτρέπει να σας προτείνουμε για τη νέα σχολική χρονιά τρία νέα προγράμματα για μικρότερο αριθμό παιδιών, εμπνευσμένα από τις 3 θεματικές του 3ήμερου workshop.

  • Η Ορχήστρα της αυλής

Τηγάνια και κατσαρόλες, πλαστικοί σωλήνες και μπουκάλια, κλαδιά και καπάκια χρωματιστά και διακοσμημένα θα είναι τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για να στήσουμε της Ορχήστρα της αυλής! Θα μάθουμε παιχνίδια της ορχήστρας με μουσική και κίνηση κι έτσι για όλο το χρόνο τα παιδιά θα μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά σε όλα τα διαλείμματα.

  • Τα μποστάνια της αυλής

Η κατασκευή λαχανόκηπου, βοτανικού κήπου και κήπου λουλουδιών από τα ίδια τα παιδιά πέραν της μεγάλης εκπαιδευτικής της αξίας είναι και μία διαδικασία που όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, λατρεύουμε!Στα φτυάρια λοιπόν ν’ ανθίσει η αυλή μας!

  • Τα πινέλα της αυλής

Τι συμβαίνει όταν δώσουμε στα παιδιά πινέλα, χρώματα και καθοδήγηση για να ζωγραφίσουν τους τοίχους της αυλής του σχολείου τους; Θαύματα! Το έχουμε δει να συμβαίνει!Εξοικείωση με νέα υλικά και τεχνικές, παιχνίδι, ελευθερία, δημιουργικότητα και τελικά ένα πολύ ομορφότερο σχολείο!